Okategoriserade

Hitta din känslostyrka – en våga sätta gränser-bok för sensitivt begåvade

Nytt år! Jag ska precis som förra året fortsätta öva på att hitta min känslostyrka. Och sätta gränser…ett ständigt pågående projekt. Men så mycket bättre jag ändå blivit.

Här finns en liten film om Maggans och min bok. Det är vårt bokförlag Libris som gjort den från bokmässan. Man kan se mig grimasera lika mycket som vanligt och man kan höra och se klipp från några av de bokmässeseminarier som vi medverkade i

Hitta din känslostyrka

Succéboken "Drunkna inte i dina känslor" har fått en uppföljare – "Hitta din känslostyrka". Fantastiska Doris Dahlin och Maggan Hägglund om sin överlevnadsbok för sensitivt begåvade. Om att sätta gränser på ett bra sätt och om fördomar.

Publicerat av Libris Måndag 18 december 2017

Och nu finns boken också inläst som ljudbok! Finns hos nätbokhandlar, Storytel och på andra platser där ljudböcker säljs.

omslag hitta din känslostyrka